Skip to content

QA Coordinator

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 4.100 - € 5.200 per maandQuality

Functieomschrijving

Wil jij helpen bij de planning en coordinatie van biofarmaceutische productie van vaccins en geneesmiddelen? Kun je prioriteiten stellen en sta je voor kwaliteit? Dan past de verantwoordelijkheid van QA Coordinator misschien wel bij jou.

In deze rol houd je je bezig met het organiseren en plannen van QA gerelateerde zaken bij de productie van biofarmaceutische producten. Het zijn vaccins en geneesmiddelen die via een USP en DSP proces worden geproduceerd en afgevuld. Je wordt het aanspreekpunt voor Operations op kwaliteitsgebied. Dit doe je onder andere door:

  • Coordinatie van Batch Records en Release van productie en QC volgens schema
  • Plannen en bijsturen van tijdslijnen bij Deviaties, CAPA’s en Change Control
  • Deelnemen aan interne projecten en overleggen voor kwaliteitsverbeteringen
  • Adviseren en assisteren bij de Trainingsmatrix
  • Coördinatie en onderhoud van het Quality Management System

Wat maakt deze rol nou anders dan andere QA rollen? De organisatie en haar producten zijn continue in beweging. Jaarlijks wordt er een verscheidenheid aan nieuw ontwikkelde vaccins geproduceerd en dat meestal voor het eerst op productieschaal. Je gaat daardoor veel interessante uitdagingen tegenkomen waar je je tanden in kunt zetten als QA Coordinator. Je zult echt de diepte in moeten om samen met Operations en QC te kijken naar haalbaarheid van planningen en productie.

Vereisten

Houd jij van diepgang en afwisseling? 

Heb je minimaal HBO werk- denkniveau en ken je het klappen van de zweep binnen een GMP omgeving in een kwaliteit (QA) gerelateerde rol? Dan zit je hier echt op je plek.


Twijfel je nog over deze unieke kans? Je komt direct in dienst bij een mensgerichte organisatie waar ruimte is voor training en ontwikkeling. Naast een prima salaris ontvang je een bijdrage in je pensioen en maar liefst 30 vakantiedagen op fulltime basis. Ook is het mogelijk om een dag structureel thuis te werken.

Reageer nu met je CV, als je een goede match lijkt te zijn nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op om een videocall in te plannen.

Please note: you need to be an EU citizen or have a valid working permit for the Netherlands in order to qualify for this job. No relocation assistance.

of