Operator Farmaceutische productie

Functieomschrijving

Ben je ervaren binnen GMP en klaar voor een nieuwe stap? Wil jij helpen bij productie van verschillende vaccins in een state of the art omgeving? Lees dan snel verder om te zien of de rol van Operator bij je past.

Als Operator krijg je bij ons een belangrijke rol. Je wordt betrokken bij de opstart van farmaceutische productieprocessen. Het gaat om nieuwe producten en technieken die jij op grote schaal gaat testen voordat ze daadwerkelijk in productie gaan. Dit doe je onder strikte richtlijnen in de cleanroom. Je draait mee van A tot Z in het productieproces:

  • Mee op- en ombouwen van de productielijnen voor productie van bio farmaceutische producten
  • Fermentatie, Cel, Virus en bacteriekweek (USP)
  • Purificatie en filtratie (DSP)
  • Het bereiden, mengen en van producties inclusief controles

Door jouw kennis en ervaring weet jij verbeteringen aan te brengen en het team mee te krijgen naar een top GMP niveau.

Functievereisten

Wil jij jouw productie-ervaring en passie toepassen in een ervaren en groeiend bedrijf?

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

  • Ervaring binnen een GMP, farmaceutische of aseptische productieomgeving
  • MBO of HBO werk- denk niveau
  • Kwaliteit- en doelgericht

Als persoon ben je gericht op het kwaliteit en verbeteren van processen en werkwijzen. Daarbij ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels

Aanbod

Spreekt het je aan om steeds met andere farmaceutische producten te werken? En ben je bereid van maandag tot en met vrijdag in 3 shifts te werken? Dan ligt hier een mooie kans voor je op een volgende stap. Je komt direct in dienst van onze opdrachtgever en ontvangt een prima salaris en uitstekende secundaire voorwaarden zoals 30 vakantiedagen per jaar. Solliciteer nu met je CV en bondige motivatie. Als wij zien dat je een match bent hoor je binnen 3 werkdagen van ons.