QA Manager

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een leidende QA rol waarbij je echt het verschil kunt maken? Bijdragen aan een gezonde bevolking van Nederland? Voor het RIVM zijn we op zoek naar een:

QA Manager Vaccinvoorziening en Preventieprogamma’s

Met de 10 medewerkers van afdeling Quality Assurance word je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het gehele vaccinatie en preventieprogramma zoals bijvoorbeeld de COVID-19 vaccinatiecampagnes en de griepprik. Je stuurt het team op inhoud aan en tot je taken behoren onder andere

  • Begeleiden en coachen van de QA adviseurs op de afdeling
  • Mede vormgeven aan de afdeling, structuur aanbrengen en zorgen voor een heldere taakverdeling.
  • Zorgen voor een goed Kwaliteitsmanagement Systeem (QMS).
  • Optreden als (Lead) auditor voor (nieuwe) leveranciers.
  • Verder op de kaart zetten en borgen van de rol en waardering van de QA afdeling binnen de organisatie.

Je werkt hierbij nauw samen met de QP/RP en fungeert als Sparringpartner van het Afdelingshoofd waar je ook aan rapporteert.

Kortom een breed takenpakket waarbij zowel je inhoudelijke kennis als je ervaring met management toe kunt passen. De organisatie is verantwoordelijk voor de inkoop en verstrekking van vaccins en daarmee valt de afdeling dus zowel onder GMP GDP als diverse ISO richtlijnen.

Functievereisten

Spreekt dit je aan? Kijk dan of je (grotendeels) past in het volgende profiel:

  • WO werk- denkniveau
  • Ervaring in een GxP verantwoordelijke QA rol binnen een farmaceutische organisatie
  • Als motiverende leider weet je het team naar een hoger plan te tillen waarbij je constant oog hebt voor verbeteringen
  • Vanuit je inhoudelijke expertise en communicatieve vaardigheden kun je mensen overtuigen maar je bent ook flexibel als de situatie hierom vraagt.

Herken je jezelf? Dan is dit een unieke kans om in een rol te stappen waar er maar 1 van is in Nederland. Je komt direct in dienst bij het RIVM in Bilthoven. De organisatie werkt hybride, na je inwerkperiode kun je tot circa 50% vanuit huis werken.

Geen dag is hetzelfde en deze omschrijving is zeer beknopt en daarmee zeker niet volledig. Wil je meer informatie of een uitgebreidere omschrijving? Neem dan contact op met Rob van Vegchel via rob@rnb-consultancy.com of 0346-785996

Uiteraard nodigen we je ook van harte uit om direct te solliciteren op deze prachtige rol door te klikken op reageer op deze vacature!

Over de procedure:

RnB Consultancy verzorgt namens het RIVM exclusief de werving voor deze vacature. Dat wil zeggen dat alle sollicitaties voor deze rol via ons verlopen. Als je in onze ogen voldoende aansluit dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op. Na een eerste screening via ons staat er uiteraard een vervolg bij het RIVM op de planning. Word je geselecteerd voor deze rol dan krijg je een arbeidsovereenkomst als rijksambtenaar bij het RIVM. Het betreft een schaal 12 of 13 functie met een bruto maandsalaris tussen € 4.092 en € 6.786 op basis van 36 uur. Daarbij fantastische secundaire voorwaarden deels op basis van je eigen keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor extra inkomen, vrije tijd en of opleiding.