Engineering Coordinator

Job description

Als Technisch Expert zorg jij ervoor dat de apparatuur voor het produceren van verschillende biofarmaceutische vaccins productie optimaal presteert. Je wordt binnen een GMP omgeving onder andere verantwoordelijk voor:

  • Aanschaf en validatie van nieuw productieapparatuur en gebouw gebonden installaties
  • Controle op installatie, validatie en (her-)kalibratie van de apparatuur
  • Optimalisatie van het gebruik van bestaande apparatuur
  • Inrichten van het geplande onderhoud en controle bij ongepland onderhoud en storingen
  • Trainen van de operators in het juiste en efficiënte gebruik van de apparatuur

Een spin in het web functie waarbij je de zorg draagt voor alle apparatuur en installaties in de productieomgeving. Jij bent het technisch aanspreekpunt voor de Operators, Maintenance maar ook naar alle externe partijen die zich bezighouden met onderhoud van machines en gebouwen. Je voert zelf geen onderhoud uit maar het gaat om een coördinerende en sturende rol.

Job requirements

Kan jij deze technische uitdaging aan? Wij zijn op zoek naar iemand die voldoet aan het volgende profiel:

  • Technisch HBO werk- denkniveau bij voorkeur in WtB of Chemie richting
  • Ervaring met equipment onderhoud, validatie en kalibratie in een GMP of gereguleerde omgeving zoals farma, voeding, chemie of energie.
  • Ervaring in projectmatig werken en implementatie van onderhoudsplannen

Als persoon ben je communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk. Je werkt doel- en resultaatgericht en laat niet los voordat alles perfect geregeld is. Je bent gewend om veel in- en externe contacten te onderhouden en om aan meerdere zaken tegelijkertijd te werken.

Deze rol is geschikt voor een technisch geschoolde HBO’er maar je kunt ook vanuit een uitvoerende onderhoudsrol zijn doorgegroeid in deze richting.

Zie jij jezelf al rondlopen in deze verantwoordelijke rol met veel ruimt voor je eigen inbreng en ideeën? Wil jij bijdragen aan een gezondere wereld door optimalisatie van vaccinproductie? Je komt direct in dienst bij een mooi en groeiend farmaceutisch productiebedrijf waar nog aandacht is voor de medewerkers.

Uiteraard hoort hier een passend salaris van tussen de € 45.000 en € 65.000 bruto per jaar met goede secundaire voorwaarden bij.