Overslaan naar content

Quality Assurance Officer (Senior)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.900 - € 6.400 per maandQuality

Functieomschrijving

Ben jij een expert op QA gebied en lijkt het je een uitdaging om te gaan werken met veelal nieuwe biofarmaceutische producten? Dan hebben we een mooie rol voor een QA Expert in een state of the art omgeving in Amsterdam:

In deze rol ben je QA verantwoordelijk voor een gehele productiebatch inclusief batch documentatie en deviaties. Jouw advies is hierbij bepalend voor de vrijgifte. Ook verzorg je de review van Quality Records en zorg je ervoor dat het QMS up to date is en blijft. Daarnaast houd je je bezig met:

  • QA Project lead voor externe opdrachtgevers
  • Oppakken en afhandelen van Deviaties, CAPA’s en Change Control
  • Uitvoeren van interne audits en assisteren bij audits door externen (klanten, IGJZ en FDA)
  • Review en goedkeuring van productie- en QC documentatie en Batch Records
  • Coachen en trainen van medewerkers op kwaliteitsgebied.

Wat de rol echt onderscheidend maakt is dat je hier met constant andere biofarmaceutische producten gaat werken. Vaak net uit de R&D fase en voor het eerst op large scale productie.

De organisatie bevindt zich op een interessant punt: ze zijn de afgelopen tijd hard gegroeid. Niet alleen qua personeel maar ook qua apparatuur en gebouwen. Een nieuwe extra productielijn is bijna klaar voor gebruik, labs zijn gerenoveerd of nieuw gebouwd en ook op automatisering is een grote slag gemaakt. Kortom de organisatie is klaar voor de toekomst.


Vereisten

Daarbij zijn ze zuinig op jou: er wordt veel van je verwacht maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Zowel qua salaris als qua secundaire voorwaarden. Wat dacht je van 30 vakantiedagen en een groot scholingsbudget voor jezelf? En minstens zo belangrijk: oprechte aandacht voor jou als QA Expert, jouw ambities en je groeimogelijkheden.

Heb je

  • HBO of Universitaire opleiding in biologie, farmacie, biochemische richting of gerelateerd
  • Passende ervaring binnen de (bio-)farmacie of GMP omgeving
  • Een scherp oog voor kwaliteit?

Weet je mensen op waarde te schatten en denk je oplossingsgericht? Dan ga je hier een hele mooie carrièrestap zetten bij een bedrijf met ambities. Reageer nu, als je een match bent komen we binnen 3 werkdagen met je in contact voor een video-interview.


Please note that in order to qualify for this position you need to reside in The Netherlands and have a valid working permit.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar