Overslaan naar content

Support Operator (GMP)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 4.500 per maandOperations

Functieomschrijving

Heb jij kennis van GMP en wil je je verder ontwikkelen? Wil jij helpen bij de ontwikkeling van biotechnologische producties? Lees dan snel verder om te zien of jij de nieuwe Operator bij onze opdrachtgever wordt.

Als Operator krijg je een belangrijke rol in de production support. Je wordt verantwoordelijk voor het aanleveren van productiematerialen en goederen die worden gebruikt bij de productieprocessen. Omdat het gaat om productieprocessen die voor het eerst worden uitgevoerd zijn je werkzaamheden en de producten waar je mee werkt elke dag anders. Tot je taken behoren onder andere:

  • Assembleren, steriel aanleveren en schoonmaken van productie-items en goederen
  • Filtraties en buffer preparaties voorbereiden en mee uitvoeren
  • Logistiek verantwoordelijk: voorraadbeheer, bestellen en uitgifte van materialen en producten
  • Bijhouden van logboeken en documenten voor de werkprocessen

Je bent de spil in productie die ervoor zorgt dat alles tijdig en 100% correct wordt aangeleverd. Door jouw inspanningen kan productie op tijd starten en afronden.

Vereisten

Wil jij jouw productie-ervaring en passie toepassen in een ervaren, maar groeiend bedrijf?

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar daar vragen we ook wat voor terug. Naast passie voor je werk en toewijding heb je:

  • MBO werk- denkniveau en ervaring in een GMP omgeving
  • Ervaring met digitale verwerking van gegevens en voorraadbeheer
  • Een teamspeler die kwaliteitsbewust denkt

Aanbod

Zie jij jezelf als iemand die graag helpt de wereld gezonder te maken? En ben je bereid van maandag tot en met vrijdag in 2 shifts te werken? Dan ligt hier een mooie kans voor je op een volgende stap. Je komt direct in dienst van onze opdrachtgever en ontvangt een prima salaris en ploegentoeslag. Solliciteer nu met je CV en bondige motivatie. Als wij zien dat je een match bent hoor je binnen 3 werkdagen van ons.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar